TEREPÁLLÓ MEGOLDÁSOK MINDEN KÖRNYEZETRE
Lássuk

Terepi tabletek

IRODA A TEREPEN

Tableteink amellett, hogy terepi vezérlőként is hatékony munkatársak, komplett külső irodai megoldásoknak is tekinthetők. Nagy teljesítményükhöz, robosztus kialakításukhoz nagyméretű, és –fényerejű érintőképernyő is párosul. Így nem csak grafikus vagy képalkotó terepi alkalmazások jól átlátható kezelését teszik lehetővé, de irodai szoftverek használatát is támogatják. Ha tehát olyan teljes értékű terepi számítógépet keres, ahol a környezetállóság mellett a képernyőméret is fontos, válasszon tableteink közül!

ALGIZ 8X

Erőteljes terepi számítógép (8”)

Ultra környezetálló táblagép, mely olyan modern terepi felhasználóknak épült, akik egész nap mozgásban vannak. A katonai szabvány alapján tesztelt, por,-víz,- rázkódás,- és leejtés álló terepi számítógép 8” képátmérőjű, nagy fényerejű kapacitív multi-touch érintőképernyője bel- és kültérben egyaránt hatékony munkavégzést biztosít. Windows 10 Enterprise operációs rendszerének köszönhetően a terepi eszközvezérlés mellett, akár irodai szoftvereivel utófeldolgozásokat is végrehajthat rajta.

Elérhető operációs rendszer:


Tovább >>

ALGIZ10X

Extrém terepi teljesítmény

A tablet mely segít csúcsra járatni a terepi hatékonyságát! A 10.1” kapacitív, multi-touch érintőképernyője hihetetlen felhasználói élményt biztosít úgy terepen, mint az irodában. A nagy teljesítményű hardvernek és a Windows10 Enterprise operációs rendszernek köszönhetően az ALGIZ10X lehetővé teszi az eszközvezérlő programokon kívül irodai alkalmazások, feldolgozó szoftverek futtatatását már a munkaterületen! A szigorú katona szabványnak is megfelelő táblagép úgy lett megalkotva, hogy ellenálljon a legzordabb környezet kihívásainak is.

Elérhető operációs rendszer:


Tovább >>

ALGIZ RT8

a terepálló hatékonyság (8”)

Az extra robosztus kiépítésű, 8” képátmérőjű multi-touch tablet, mely garantáltan megnöveli a terepi munka hatékonyságát. Használja ki a nagy teljesítményű hardver és a Android 9.0 operációs rendszer nyújtotta lehetőséget! A szigorú katona szabványnak is megfelelő ALGIZ RT8 úgy lett megépítve, hogy ellenálljon a legkeményebb munkakörnyezet kihívásainak is, legyen az többszöri földre ejtés, extrém hőmérséklet és légnyomás, víz, por vagy sár. Emellett még a leghosszabb napot is végigdolgozza köszönhetően a nagy kapacitású akkumulátorának.

Elérhető operációs rendszer:


Tovább >>

ALGIZ RT7

A vitathatatlan terepi teljesítmény (7”)

A tökéletes ergonómiai felépítés és kis tömeg találkozása a nagy teljesítményű hardverrel. A 7”, ellenfényben is jól látható kapacitív érintőképernyő, a katonai szabványnak is megfelelő terepállóság, a duálSIM-es kialakítás vitathatatlanul az egyik legkiválóbb terepi munkatárssá teszi az ALGIZ RT7 tabletet. Vezeték nélküli kapcsolatait (WLAN, Bluetooth, NFC), szenzorait és az Android 6.0 operációs rendszere által kínált előnyöket bármelyik professzionális terepi alkalmazás maximálisan ki tudja használni.

Elérhető operációs rendszer:


Tovább >>

ALGIZ RT7 eTICKET

RT7 teljesítmény, eTICKET megoldással(7”)

Tökéletes ergonómiai felépítés, kiváló – katonai szabványnak is megfelelő – terepállóság és minden, ami a mobil tranzakciókhoz kell. Az integrált Arcontia okos kártyaolvasónak és a két SAM (Secure Access Module) modulnak köszönhetően az RT7 eTicket bárhol gyors és biztonságos kártyás fizetést tesz lehetővé. A terepi és egyéb ipari munkavégzés mellett tehát olyan speciális területekre ajánljuk, ahol az ergonomikus és robosztus kialakítás, a nagyteljesítményű hardver és szoftver kezelés valamilyen biztonságos pénzügyi tranzakcióval párosul (pl.. rendezvények, beléptetések).

Elérhető operációs rendszer:


Tovább >>