TEREPÁLLÓ MEGOLDÁSOK MINDEN KÖRNYEZETRE
Lássuk

Terepi vezérlők

AHOL A KIS MÉRET SZÁMÍT

A terepi vezérlők előnye, nagy teherbírásukban és kis méretükben rejlik. Ha olyan munkaterületen dolgozik tehát, ahol sokszor kell zsebre vágnia eszközét, vagy gyakran le kell csatlakoztatnia a rúdról, pl. a GNSS antenna kiemelésekor, akkor Önnek mindenképpen a PDA megoldásokat ajánljuk. Kicsik, könnyűek, kézre állók, mégis nagy teljesítményüknek, jól szemlélhető, nagyfényerejű képernyőiknek köszönhetően, teljes értékű terepi számítógépek, melyek közül nem egy fizikai billentyűzettel is rendelkezik.

NAUTIZ X41

Az utolérhetetlen (4”)

Egy 1D vonalkód/2D képleolvasó szkennerrel felszerelt, katonai szabványnak is megfelelő erőgép. Noha az érintőképernyők és a virtuális billentyűzet világát éljük, nem egy feladatnál jöhet jól a teljes fizikai billentyűzet. A NAUTIZ X41 mindkettőt kínálja. Az Android 9.0 operációsrendszer, a többujjas gesztusvezérlés, a WLAN, Bluetooth, NFC vezeték nélküli kapcsolati lehetőségek, valamint a 4G modem villámgyors munkavégzést tesz lehetővé.

Elérhető operációs rendszer:


Tovább >>

NAUTIZ X6

A verhetetlen „phablet” (6”)

Az eszköz új szakmai kifejezést hoz be a piacra. Olyan terepi számítógép, mely képernyőmérete átmenetet képez egy tipikus okos telefon és egy tablet között. Ahol olyan igényeknek kell egyidejűleg megfelelni, mint az extrém, katonai szabványnak is megfelelő terepállóság, a nagyméretű, törhetetlen képernyő olvashatósága és a „kézreállóság”, ott a NAUTIZ X6 verhetetlen. Az Android 8.1 operációs rendszerű phablet valóságos kommunikációs központ: WLAN, Bluetooth, NFC és 4G modem támogatja a hatékony munkavégzést.

Elérhető operációs rendszer:


Tovább >>

NAUTIZ X9

A terepre tervezett PDA (5”)

Az Android 7.0 operációs rendszerű PDA, mely a leghosszabb munkanapokat is végig bírja egyetlen akkutöltéssel. Katonai szabványnak megfelelő terepállóságának köszönhetően nehéz terepen és mostoha mérési körülmények között is megbízható adatgyűjtő rendszernek bizonyul.

Elérhető operációs rendszer:


Tovább >>

NAUTIZ X2

A minden az egyben PDA (4.7”)

Ez a Android 7.0 operációs rendszerű PDA tényleg minden az egyben: számítógép, 1D/2D szkenner, 8 Mpx-es, auto-fókuszos kamera és 4G okos telefon. Kis méretű, könnyű és elegáns – mégis, ahogy a katonai szabványnak megfelelő terepállósági besorolása mutatja, a legkeményebb kihívásoknak is megfelel. Nincs még egy olyan kézi terepi kézi számítógép, mint a NAUTIZ X2, mely ilyen tökéletes arányokkal rendelkezik a funkcionalitás és a megbízhatóság terén!

Elérhető operációs rendszer:


Tovább >>

NAUTIZ X8

A terepi megoldás, mely utat mutat (4.7”)

Egy terepi számítógép, mely valóban az iparága példamutató tagja. Katonai szabványnak megfelelő ütés,- hő,- por és vízállósági besorolásai tényleg minden terepi környezetben elnyűhetetlenné teszik. Melyik operációsrendszer a kedvence? Válassza azt teljes fizikai billentyűzettel rendelkező PDA-jára! A NAUTIZ X8 ugyanis elérhető Android 4.2.2 vagy Window Embedded Handheld 6.5.3 platformon egyaránt.

Elérhető operációs rendszer:


Tovább >>